Potrebni sastojci:
- 450 gr zamrznutih očišćenih škampa
- 100 gr heljde
- Ajsberg salata
- Beli luk 2 čena
- Bosiljak ili peršun
- So pola kašičice
- Limun
U vreli vok sa malo ulja staviti zaleđene škampe. Dinstati ih dok sva voda (koju puste) ne uvri. Dodati beli luk, origano/peršun, so i pola ceđenog limuna. Pržiti još minut da škampi pokupe arome začina.
Ajsberg salatu iseckati na rezance i spojiti sa prethodno skuvanom heljdom.
Drugu polovinu limuna iseći na kolutove, odstraniti koru i odvojiti po kriškama.
Sve sjediniti, dodati po želji maslinovo ulje i začine i izmešati.
Za vas recepte sprema
fitnes trener Jelena Bulatović
Spirit Bodybuilding & Fitness club
мар 30 2019
Salata sa škampima i heljdom
Potrebni sastojci:
U vreli vok sa malo ulja staviti zaleđene škampe. Dinstati ih dok sva voda (koju puste) ne uvri. Dodati beli luk, origano/peršun, so i pola ceđenog limuna. Pržiti još minut da škampi pokupe arome začina.
Ajsberg salatu iseckati na rezance i spojiti sa prethodno skuvanom heljdom.
Drugu polovinu limuna iseći na kolutove, odstraniti koru i odvojiti po kriškama.
Sve sjediniti, dodati po želji maslinovo ulje i začine i izmešati.
Za vas recepte sprema
fitnes trener Jelena Bulatović
Spirit Bodybuilding & Fitness club