јун 5 2019
Salata sa plavim patlidžanom i fetom
Patlidžan oprati, odseći krajeve i iseći na kriške, posoliti i ostaviti da odstoji 15 min. Rernu zagrejati na 250°C i na papir za pečenje poslagati patlidžan. Peći 15 min. Izvaditi pleh iz rerne, a zatim svaki komad patlidžana premazati marinadom od maslinovog ulja, belog luka i majčine dušice. Vratiti u rernu, smanjiti temperaturu na 200°C […]
јун 5 2019
Protein dessert brownie (bez brašna i šećera)
Potrebno je sledeće: – 4 jaja – 120 gr QNT protein puding desserta – 200 ml kokosovog mleka Umutiti mikserom. – 200 gr crne čokolade i – 125 gr putera rastopiti. Kad se prohladi, izmešati sa prvom smesom. Izliti u podmazan pleh. Peći 25-30 min na 180°C Ohladiti pa iseći na kocke. Za vas recepte […]
Detaljnije