Broj doza po pakovanju: ~16
Veličina doze: 1 dozirna merica (30 g)
Sastojci: albumin iz jajeta u prahu, maltodekstrin, arome,emulgator (natrijum-karboksimetilceluloza), so, zaslađivači (sukraloza), kristalni vanilin, sredstvo protiv stvaranja pene (silicijum dioksid).
Napomena:
Sastavi proizvoda se neznatno razlikuju u zavisnosti od ukusa. Ovde je prikazan samo za ukus Vanilla.
Albumin iz jajeta
Vrednost proteina izražava njegova biološka vrednost. Za izračunavanje ovog broja uzima se u obzir nekoliko aspekata, kao što su brzina apsorpcije ili profil aminokiselina. Međutim, mnogi ne znaju da je osnovna vrednost sa kojim se upoređuju vrednosti drugih proteina - baš protein jajeta!
Dakle, proteini jaja nisu samo visokokvalitetni proteini, već, pošto ne sadrže mleko, ne sadrži ni laktozu i kazein, kao ni gluten.
Egg Pro obezbeđuje:
- 21 g premijum proteina po porciji
- prirodni profil aminokiselina
- dva izvanredna ukusa: čokolada i vanila
- proteinski obrok bez aspartama i laktoze
- praktično pakovanje koje se može ponovo zatvoriti
Egg Pro je idealan suplement u sledećim slučajevima:
- kada je potreban dodatni unos proteina
- kod osoba koje se aktivno bave sportom
- kao dodatak dijetama
- kada postoji želja ili potreba za povećanjem mišićne mase
- postoji netolerancija na gluten, laktozu ili kazein
- kod aktivnih osoba koje žele da unose povećane količine proteina ili jednostavno zdrav i ukusan proteinski šejk kao dodatak ishrani
Preporučena upotreba: Pomešati 1 mericu (30 g proizvoda) sa 250 ml hladne vode. Kao dodatak ishrani, uzimati 1 porciju/dozu dnevno na dan treninga. Konzumirati 30 minuta nakon vežbanja, u danima bez treninga, uzimati jednu porciju/dozu odmah nakon buđenja.
Pored redovne upotrebe, Egg Pro se može koristiti kao dodatak ovsenoj kaši, protenskim kolačićima, kao nadev za palačinke i sl.
Uvoznik: Lama d.o.o.
Zemlja porekla: Mađarska
Egg Pro, 500g
- Proizvođač: Nutriversum
- Vrsta proizvoda: Proteinska mešavina (Nutriversum)
- Stanje:
-
2.890,00 RSD
Dodatne opcije:
Slični proizvodi
Ključne reči: albumin