Sastojci:
Za čokoladu od lešnika:
– 1/4 šolje kokosovog ulja
– 1/4 šolje nezaslađenog kakao praha
– 2 kašike javorovog sirupa bez šećera
– 20 g QNT Light Digest Whey – Čokolada od lešnika
– 1 kašičica ekstrakta vanile
– komadiće lešnika umešati u čokoladu
Za čokoladu sa malinama:
– 1/4 šolje devičanskog kokosovog ulja
– 1/4 šolje nezaslađenog kokosovog praha
– 2 kašike javorovog sirupa bez šećera
– 20 g qnt Light Digest Whey – ukus kokos
– 1 kašičica ekstrakta vanile
– komadiće malina umešati u čokoladu
Za pistaći čokoladu:
– 1/4 šolje kokosovog ulja
– 1/4 šolje nezaslađenog kakao praha
– 2 kašike javorovog sirupa bez šećera
– 20 g QNT Light Digest Whey – ukus pistaći
– 1 kašičica ekstrakta vanile
– komadiće pistaća umešati u čokoladu
Uputstvo:
U posudi bezbednoj za mikrotalasnu nežno istopite kokosovo ulje, javorov sirup bez šećera i vanilu dok ne postane glatko.
U posebnoj posudi pomešajte kakao prah i proteinski prah. Sipajte smesu u mešavinu kokosovog ulja i umutite dok ne postane glatka.
Sipajte čokoladu u kalupe po izboru. Dodajte prethodno isečene komade lešnika/malina/pistaćija u otopljenu čokoladu. Zamrznite 50 minuta pre serviranja.

дец 7 2021
Recept za najukusniju i najzdraviju čokoladu
Sastojci:
Za čokoladu od lešnika:
– 1/4 šolje kokosovog ulja
– 1/4 šolje nezaslađenog kakao praha
– 2 kašike javorovog sirupa bez šećera
– 20 g QNT Light Digest Whey – Čokolada od lešnika
– 1 kašičica ekstrakta vanile
– komadiće lešnika umešati u čokoladu
Za čokoladu sa malinama:
– 1/4 šolje devičanskog kokosovog ulja
– 1/4 šolje nezaslađenog kokosovog praha
– 2 kašike javorovog sirupa bez šećera
– 20 g qnt Light Digest Whey – ukus kokos
– 1 kašičica ekstrakta vanile
– komadiće malina umešati u čokoladu
Za pistaći čokoladu:
– 1/4 šolje kokosovog ulja
– 1/4 šolje nezaslađenog kakao praha
– 2 kašike javorovog sirupa bez šećera
– 20 g QNT Light Digest Whey – ukus pistaći
– 1 kašičica ekstrakta vanile
– komadiće pistaća umešati u čokoladu
Uputstvo:
U posudi bezbednoj za mikrotalasnu nežno istopite kokosovo ulje, javorov sirup bez šećera i vanilu dok ne postane glatko.
U posebnoj posudi pomešajte kakao prah i proteinski prah. Sipajte smesu u mešavinu kokosovog ulja i umutite dok ne postane glatka.
Sipajte čokoladu u kalupe po izboru. Dodajte prethodno isečene komade lešnika/malina/pistaćija u otopljenu čokoladu. Zamrznite 50 minuta pre serviranja.