Potrebni su nam sledeći sastojci:
- 2 manje zelene tikvice
- 1 jabuka
- 3 stapa celera
- Konzerva tunjevine (oceđene)
- Beli luk
- Peršun
- Prstohvat soli.
Tikvicu i jabuku dobro oprati i iseći na kolutove/tanje kriške. Na malo ulja pržiti ih 4-5 min na jačoj vatri. Dodati isečene strukove celera, seckani beli luk i peršun. Smanjiti vatru i još par minuta dinstati da se sjedine ukusi.
Skloniti sa vatre, dodati oceđenu tunjevinu i promešati.
Za vas recepte sprema
fitnes trener Jelena Bulatović
Spirit Bodybuilding & Fitness club
мар 20 2019
Tunjevina sa tikvicama i jabukama
Potrebni su nam sledeći sastojci:
Tikvicu i jabuku dobro oprati i iseći na kolutove/tanje kriške. Na malo ulja pržiti ih 4-5 min na jačoj vatri. Dodati isečene strukove celera, seckani beli luk i peršun. Smanjiti vatru i još par minuta dinstati da se sjedine ukusi.
Skloniti sa vatre, dodati oceđenu tunjevinu i promešati.
Za vas recepte sprema
fitnes trener Jelena Bulatović
Spirit Bodybuilding & Fitness club