Za ovaj recept nam je potrebno:
- 300g pečuraka
- Pola glavice ljubičastog luka
- 2 jaja
- 50g ementalera ili nekog drugog punomasnog kačkavalja
- 1 paradajz
- Par grančica svežeg peršuna
U tiganju sa malo maslinovog ulja na jakoj vatri oko 6-7 min. pržiti oprane, posušene, na krupnije komade iseckane pečurke uz stalno mešanje. Začiniti sa prstohvatom soli i malo bibera.
Na kriške iseći paradajz i kuvana jaja, luk i kačkavalj na rezance. Sve sjediniti, promešati, po želji dodati kašiku devičanskog maslinovog ulja i kašiku limunovog soka. Posuti seckanim svežim peršunom.
Salata je idealna za večeru, punog je ukusa i zasitna.
Za vas recepte sprema
fitnes trener Jelena Bulatović
Spirit Bodybuilding & Fitness club
мар 6 2019
Proteinska večera bez mesa
Za ovaj recept nam je potrebno:
U tiganju sa malo maslinovog ulja na jakoj vatri oko 6-7 min. pržiti oprane, posušene, na krupnije komade iseckane pečurke uz stalno mešanje. Začiniti sa prstohvatom soli i malo bibera.
Na kriške iseći paradajz i kuvana jaja, luk i kačkavalj na rezance. Sve sjediniti, promešati, po želji dodati kašiku devičanskog maslinovog ulja i kašiku limunovog soka. Posuti seckanim svežim peršunom.
Salata je idealna za večeru, punog je ukusa i zasitna.
Za vas recepte sprema
fitnes trener Jelena Bulatović
Spirit Bodybuilding & Fitness club